Navigácia

  • Legošampión školy 2024

    Legošampión školy 2024 – XIII.ročník LEGO sa stalo ikonickým symbolom detstva a kreativity. Stavebnice, ktoré prichádzajú vo všetkých tvaroch a veľkostiach, ponúkajú nielen hodiny zábavy, ale aj príležitosť pre deti rozvíjať svoje schopnosti. Aj deti z našej školy si rozvíjajú zručnosti a kreativitu s kockami lego. Ukázali to aj tento rok - už v trinástom ročníku tejto obľúbenej súťaže. Každý ročník sa vždy nesie pod iným názvom podľa toho, čo majú žiaci za úlohu za daný čas postaviť.

    Tento rok na tému – Lego rozprávkové postavičky. Postavičiek bolo neúrekom – od Červenej Čiapočky až po Šmolka Maškrtníka. Do súťaže sa zapojili súťažiaci z celého prvého stupňa ZŠ. Najlepšími staviteľmi z mnohých najlepších sa stali a prvé miesta obsadili žiaci: 1.A Dávid Černošek 2.A Natália Gavenčiaková 3.A Vaneska Chochrunová 4.A Patrik Smržo 4.B Marek Lahuta.

    Srdečne gratulujem

  • Zápis detí do MŠ

    Zápis detí do MŠ v školskom roku 2024/2025

    Riaditeľstvo ZŠ s MŠ v Zborove nad Bystricou v súlade s § 59  zákona  č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov oznamuje rodičom, že zápis detí do MŠ sa uskutoční v termíne od:  

    2. mája do 17. mája 2024

    Spôsob podávania žiadostí:

    Rodič môže podať žiadosť:

    • osobne,
    • poštou alebo kuriérom na adresu materskej školy,
    • e-mailom alebo odoslaním naskenovaného tlačiva prostredníctvom e-mailu.

    >>>Formulár žiadosti na vytlačenie<<<

    Rodič môže žiadosť doručiť aj prostredníctvom:

    • elektronického podania doručeného do elektronickej schránky materskej školy alebo
    • elektronického dokumentu, ktorý je autorizovaný kvalifikovaným elektronickým podpisom.

    Zákonní zástupcovia sa môžu podľa § 144a školského zákona dohodnúť, že žiadosť podpisuje iba jeden zákonný zástupca a rozhodnutie sa doručí iba jednému zákonnému zástupcovi, ak písomné vyhlásenie o tejto skutočnosti doručia/predložia riaditeľovi školy (Príloha 2).

    Podmienky prijatia:

    1. Na predprimárne vzdelávanie sa prednostne prijímajú deti, pre ktoré je plnenie predprimárneho vzdelávania povinné.
    2. Pre dieťa, ktoré dosiahne päť rokov veku do 31. augusta 2024, je predprimárne vzdelávanie povinné.  Dieťa, ktoré navštevuje materskú školu a do 31. augusta 2024 (vrátane) dosiahne päť rokov veku, sa bez povinnosti opätovne žiadať o prijatie do materskej školy automaticky od 1. septembra 2024 stáva dieťaťom plniacim povinné predprimárne vzdelávanie.
    3. Dieťa sa na predprimárne vzdelávanie prijíma na základe žiadosti zákonného zástupcu alebo zástupcu zariadenia, ktorú podáva riaditeľovi materskej školy spolu s potvrdením o zdravotnej spôsobilosti od všeobecného lekára pre deti a dorast; potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti dieťaťa obsahuje aj údaj o povinnom očkovaní dieťaťa.
    4. Ak ide o dieťa so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami, k žiadosti o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie sa prikladá aj vyjadrenie príslušného zariadenia poradenstva a prevencie a odporučenie všeobecného lekára pre deti a dorast.
    5. Ak rodič požiada, aby bolo na povinné predprimárne vzdelávanie v materskej škole prijaté dieťa, ktoré nedovŕšilo piaty rok veku do 31. augusta 2024, je povinný k žiadosti predložiť súhlasné vyjadrenie príslušného zariadenia poradenstva a prevencie a súhlasné vyjadrenie všeobecného lekára pre deti a dorast. O to, aby bolo na povinné predprimárne vzdelávanie v materskej škole prijaté dieťa, ktoré nedovŕšilo piaty rok veku do 31. augusta 2024, je rodič povinný požiadať najneskôr 31. augusta 2024.
    6. Dieťa od dovŕšenia dvoch rokov veku možno prijať na predprimárne vzdelávanie, ak sú v materskej škole vytvorené vhodné kapacitné, personálne, materiálne podmienky a dieťa bude mať osvojené základné hygienické návyky.

    Povinné predprimárne vzdelávanie:

    Povinné predprimárne vzdelávanie v materskej škole trvá jeden školský rok. Ak dieťa po dovŕšení šiesteho roka veku nedosiahne školskú spôsobilosť, riaditeľ materskej školy rozhodne o pokračovaní plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole na základe písomného súhlasu príslušného zariadenia poradenstva a prevencie, písomného súhlasu všeobecného lekára pre deti a dorast a s informovaným súhlasom rodiča.

    Rozhodnutia o prijatí:

    Riaditeľ materskej školy vydá rozhodnutie o prijatí dieťaťa na predprimárne vzdelávanie od nového školského roku do 30. júna školského roka, ktorý predchádza školskému roku, v ktorom sa má predprimárne vzdelávanie dieťaťa začať (t. j. na školský rok 2024/2025 do 30. júna 2024).

    Zákonní zástupcovia sa môžu dohodnúť (245/2008 školský zákon, § 144a,), že rozhodnutie sa doručí iba jednému zákonnému zástupcovi, ak písomné vyhlásenie o tejto skutočnosti doručia/predložia riaditeľovi školy (Príloha 2)

    Zborov nad Bystricou 09.04.2024

    PaedDr. Milan Križan,

    riaditeľ školy.

  • Zápis do ZŠ

    OZNAM RODIČOV BUDÚCICH PRVÁKOV

    Zápis do 1. ročníka základnej školy

    Riaditeľstvo ZŠ s MŠ v Zborove nad Bystricou v zmysle zákona č. 245/2008 Z. z. (Školský zákon) a v zmysle VZN Obce Zborov nad Bystricou, oznamuje rodičom budúcich prvákov,

    že zápis do 1. ročníka ZŠ pre školský rok 2024/2025 sa uskutoční dňa,

     16. apríla 2024

     v čase od 12.00 hod do 16.00 hod v hlavnej budove základnej školy.

    Na zápis je potrebné prísť s dieťaťom a doniesť rodný list dieťaťa, občiansky preukaz rodiča, kartičku poistenca dieťaťa, ak je dieťa zdravotne postihnuté aj doklad o zdravotnom postihnutí a poplatok 15 EUR na zakúpenie pracovných zošitov pre budúcich prvákov.

    ELEKTRONICKÝ FORMULÁR (PRIHLÁŠKA) NA PREDVYPLNENIE ÚDAJOV

     Na zápis je potrebné prísť s dieťaťom, ktoré k 31.08.2024 dovŕši šesť rokov a dosiahlo školskú spôsobilosť.

    O prijatí alebo neprijatí dieťaťa do základnej školy vydá rozhodnutie riaditeľ školy do 15. júna príslušného kalendárneho roka.

    V prípade ak dieťa po dovŕšení šiesteho roka veku nedosiahlo školskú spôsobilosť, riaditeľ Základnej školy s materskou školou rozhodne o pokračovaní plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole (podľa predošlej legislatívy „Odklad povinnej školskej dochádzky“) na základe (§ 28a, ods. 3, školského zákona):

    • písomného súhlasu príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie,
    • písomného súhlasu všeobecného lekára pre deti a dorast
    • s informovaným súhlasom zákonného zástupcu alebo zástupcu zariadenia.

    Ak zákonný zástupca dieťaťa požiada o to, aby bolo na plnenie povinnej školskej dochádzky výnimočne prijaté dieťa, ktoré nedovŕšilo šiesty rok veku, je povinný k žiadosti predložiť súhlasné vyjadrenie príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie a súhlasné vyjadrenie všeobecného lekára pre deti a dorast.

    Zákonný zástupca dieťaťa so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami spolu s písomnou žiadosťou (t. j. prihláškou) predkladá aj písomné vyjadrenie zariadenia výchovného poradenstva a prevencie, vydané na základe diagnostického vyšetrenia dieťaťa.

    Dieťa s trvalým pobytom na Slovensku si môže plniť povinnú školskú dochádzku aj v zahraničí, avšak musí byť riadne zapísané do kmeňovej školy na Slovensku. Zákonný zástupca musí písomne požiadať riaditeľa kmeňovej školy o povolenie plnenia povinnej školskej dochádzky v zahraničí.

    Zborov nad Bystricou 15. 3. 2024

  • Živé pašie

    Počnúc Kvetnou - Palmovou nedeľou sme vstúpili do Veľkého týždňa a v tomto pôstnom období si žiaci našej školy pod vedením pani učiteliek Viery Grigovej a Martiny Masarikovej a v spolupráci s rodičmi učinkujúcich pripravili ŽIVÉ PAŠIE.

    Vystúpením sa pokúsili v divákoch vzbudiť čo najautentickejší pohľad na Ježišove posledné chvíle tu na zemi. A duchovne nasmerovať srdcia divákov na blížiace sa sviatky našej spásy. Verím, že každý si odniesol hlboký duchovný zážitok, lebo Kristovo utrpenie je najväčším a najúžasnejším dielom Božej Lásky.

  • Ponožková výzva

    21.marec je Svetovým dňom Downovho syndrómu. Pri tejto príležitosti sa aj naša škola zapojila do ponožkovej výzvy. Žiaci aj učitelia si v tento deň obuli rôznofarebné ponožky. Symbol rozdielnych ponožiek nám pripomína, že každý sme iný, no práve to robí náš svet pestrejším a lepším! Byť odlišným je normálne.

  • Oznamy

    Oznam Veľkonočné prázdniny

    Milí rodičia,

    Veľkonočné prázdniny pre žiakov základnej školy začínajú 28. marca 2024 (štvrtok) a končia 2. apríla 2024 (utorok).

    Vyučovanie bude pokračovať po prázdninách od 3. apríla 2024 (streda).

    Oznam MŠ

    Počas veľkonočných prázdnin (od 28. marca do 2. apríla) bude prerušená aj prevádzka materskej školy.

    Opäť sa stretneme 3. apríla (streda).

     

    Prajeme Vám pokojné prežitie veľkonočných sviatkov.

     

    Oznam o poskytnutí riaditeľské voľna pre žiakov základnej školy

    Riaditeľ Základnej školy s materskou školou v Zborove nad Bystricou oznamuje, že podľa §150 odsek 5 zákona 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) v znení neskorších predpisov a podľa § 3 odsek 10 vyhlášky MŠ SR č.231/2009 Z. z. o organizácií školského roka na základných a stredných školách v znení vyhlášky č. 51/2010 Z. z. 

    poskytuje dňa 5. apríla 2024 ( t. j. piatok) žiakom základnej školy

    riaditeľské voľno

    z organizačných dôvodov pri príležitosti dňa učiteľov.

    Dňa 5. apríla 2024 nebude v prevádzke ani školský klub detí.

    Oznam pre rodičov detí materskej školy

    Z organizačných dôvodov bude dňa 5. apríla prerušená prevádzka materskej školy

     

    Žiaci aj deti Základnej školy a materskou školou budú automaticky odhlásené zo školského stravovania.

    V Zborove nad Bystricou, dňa 22.3.2024

    PaedDr. Milan Križan, riaditeľ školy.

  • Beseda so včelárom

    Beseda so včelárom

    Žiaci 2. ročníka majú zahrnuté vo svojich učebných plánoch učivo o včele medonosnej.

    Kto by im o nej vedel povedať viac ako skúsený včelár? Dňa 11.3.2024 sme pozvali na besedu pani Vlastu Plešivkovú – včelárku zo Zborova nad Bystricou, ktorá žiakov postupne zasvätila do tajomného sveta včelieho spoločenstva. Predviedla nám včelárske náradie a výrobky. Žiaci si pomôcky so záujmom prezerali, ale i vyskúšali. Potešila ich ochutnávka sladkého medu.

    Mgr. G. Kormancová

  • Rozlúčka so zimou

    Prvý jarný deň v našej škôlke bol zaliaty slnečnými lúčmi. Aby tu jar už zostala, deti a pani učiteľky z materskej škôlky vyniesli "Morenu" k rieke Bystrici, aby už zima skončila.

    Morena skončila v rieke a deti sa s ňou rozlúčili veselý spevom.

  • Oznam 2%

    Oznam 2%

    Vážení rodičia a priatelia školy!

    Tak ako každý rok aj tento rok môžete podporiť našu školu poukázaním 2% na podporu a skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu našej školy. Zo získaných finančných prostriedkov postupne obnovujeme vybavenie tried a areálu našej školy. Zakúpili sme učebné pomôcky, mapy a interaktívne materiály, nábytok do tried a na chodby, vytvárame oddychové zóny. V našom záujme je vytvorenie oddychových a výučbových priestorov aj v areály školy s ohľadom na životné prostredie.

    Ako poukázať 2%?

    • Požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil Potvrdenie o zaplatení dane..
    • Stiahnite si a vyplňte Vyhlásenie 2%
    • Údaje, ktoré potrebujete v tlačivách uviesť:

    Obchodné meno alebo názov:

    Občianske združenie pre rozvoj Základnej školy s materskou školou

    • Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo:
    • Zborov nad Bystricou 604, 02303 Zborov nad Bystricou
    • Právna forma: Občianske združenie
    • Identifikačné číslo (IČO/SID):37907239

     

    • Obe tieto tlačivá (Vyhlásenie spolu s Potvrdením), doručte do 30. apríla 2024 na daňový úrad podľa Vášho bydliska,
    • alebo na riaditeľstvo školy, tlačivá odovzdáme za vás na príslušnom daňovom úrade.

    Dôležité termíny:

    • do 2. apríla 2024 - Podanie daňových priznaní zo strany daňovníkov (fyzické osoby), ktorí podávajú daňové priznanie + podanie daňových priznaní právnickými osobami - Vyhlásenie je už súčasťou daňového priznania
    • do 30. apríla 2024 - Zasielanie vyhlásení zo strany daňovníkov, za ktorých daňovú povinnosť vyrovná zamestnávateľ (zamestnanec okrem vyhlásenia zasiela aj Potvrdenie o zaplatení dane)

    Občianske združenie pre rozvoj Základnej školy s materskou školou spĺňa zákonné podmienky na prijatie 2% podielu zaplatenej dane podľa § 50 Zákona č. 595/2003 Z. z. o daniach z príjmov v znení neskorších noviel. Združenie je registrované VVS/1-900/90-22943

    Ďakujeme a ceníme si že podporujete našu školu.

    PaedDr. Milan Križan, riaditeľ školy

    Mgr. Alena Kormancová, za OZ pre rozvoj Základnej školy s materskou školou

  • Oznam T9-2024

    Oznam o poskytnutí riaditeľské voľna pre žiakov 8. ročníka

    Riaditeľ Základnej školy s materskou školou v Zborove nad Bystricou oznamuje, že podľa §150 odsek 5 zákona 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) v znení neskorších predpisov a podľa § 3 odsek 10 vyhlášky MŠ SR č.231/2009 Z. z. o organizácií školského roka na základných a stredných školách v znení vyhlášky č. 51/2010 Z. z. 

    poskytuje dňa 20. marca 2024 ( t. j. streda) žiakom 8.A triedy

    riaditeľské voľno

    z organizačných dôvodov (T9-2024).

    Vyučovanie v ostatných ročníkoch bude prebiehať podľa rozvrhu.

    HARMONOGRAM  T9-2024

    Žiaci 9. ročníka prídu do školy na 7.30 hod.

    Testovanie z matematiky začína o 8.00 hod a zo Slovenského jazyk a literatúry o 10.20 hod.

    Harmonogram riadneho termínu Testovania 9 (T9 2024):

    • 20. marec 2024 (streda) – matematika a slovenský jazyk a literatúra

    Podrobné pokyny >>TU<<

    Prevádzka MŠ, ŠKD a školskej jedálne prerušená nebude.

    V Zborove nad Bystricou, dňa 18. marca 2024.

    PaedDr. Milan Križan, riaditeľ školy

  • Školský časopis "Mladý Zborovčan"

    Prvé číslo školského časopisu "Mladý Zborovčan".

    Príjemné čítanie Vám praje časopisecký tím :)

    >>>Mladý Zborovčan (celý časopis na stiahnutie TU!)<<<

  • Ohýbaj sa jazýček

    Ohýbaj sa jazýček

    Dňa 6.3. 20254 sa uskutočnila v Kysuckej knižnici v Čadci súťaž v prednese detskej poézie a prózy "Ohýbaj sa jazýček". Našu materskú školu repreezentovali Livinka Kovaľová a Tobiaško Košťál, ktorý svojím prednesom očaril porotu a umiestnil sa na druhom mieste.

    Gratulujeme a sme na naše deti veľmi pyšní.

  • Miniolympiáda v nemeckom jazyku

    Miniolympiáda v nemeckom jazyku

    Dňa 15.2.2024 sa uskutočnila olympiáda v nemeckom jazyku. Zúčastnili sa žiaci 8. a 9. ročníka.

    Najúspešnejšou riešiteľkou a zároveň najlepšoy nemčinárkou na škole je žiačka Simonka Plačková z 9.A triedy. Gratulujeme. Mgr.Mosorová

     

  • Bábkové predstavenie Peter Pan – Bábkové divadlo v Žiline

    Bábkové predstavenie Peter Pan – Bábkové divadlo v Žiline

    Rozprávkovú postavičku Petra Pana poznajú deti na celom svete.  Strapatý chlapec, ktorý žil vo fantastickej  Krajine – Nekrajine a tvrdohlavo odmietal vyrásť. Poznajú ho aj Wendy  a jej mladší brat John. Peter ich odvedie na svoj ostrov a zoznámi Wendy a Johna  so skupinou stratených chlapcov, kúzelnou vílou Cililink a s dcérou indiánskeho náčelníka. Noví kamaráti prežijú na ostrove množstvo dobrodružstiev. Porátajú sa aj s obávaným kapitánom  Hákom, pretože v rozprávkach vždy víťazí  dobro nad zlom.

    Na ostrov  Petra Pana sa prostredníctvom umeleckej činnosti  bábkohercov  presunuli aj naši piataci a ôsmaci. Kreatívnym  spôsobom sprostredkovali umelecké dielo, výsledok tvorivej duševnej činnosti, detským divákom.  Divadelné predstavenie je jedným zo spôsobov, ktorým  žiakom môžeme  priblížiť umenie, ktoré sa potom odzrkadľuje v ich myslení a vytváraní charakteru doby.  Platón považoval umenie za prostriedok poznania  ideálu a krásna.  Lev Nikolajevič  Tolstoj považoval umenie za kvet života celej spoločnosti. Umenie  kultivuje a posúva človeka k premýšľaniu.
    Po predstavení si žiaci prezreli pamätihodnosti  Mariánskeho námestia v Žiline.

    Tešia sa na ďalšiu  návštevu umeleckej inštitúcie.

  • Eliška a svet hore nohami

    V pondelok 4.3.2024 sa deti z materskej školy a prvého ročníka základnej školy zabavili na divadelnom predstavení "Eliška a svet hore nohami" podľa motívu knihy od Simony Čechovej Eliška nie je strašidlo, o netopierici, ktorá si hľadala domov a o vzájomnej tolerancii v podaní divadelného zoskupenia Š.E.M.

    Predstavenie bolo na konci doplnené tvorivými delňami a deti si vyrobili malých netopierikov.

  • Obvodné kolo Hviezdoslavov Kubín 2024 a Šaliansky Maťko

    Úspechy našich žiakov v obvodnom kole recitačnej súťaže Hviezdoslavov Kubín 2024

    Dňa 9.02.2024 sa uskutočnilo obvodné kolo recitačnej súťaže v interpretácii poézie a prózy Hviezdoslavov Kubín 2024 - po prvýkrát v hodnotiacej komisii sedeli herci. Konkurencia bola naozaj veľká. Porota mala neľahkú úlohu. Jej verdikt bol nasledovný:

    V prvej kategórii prózy si krásne 3. miesto vysúťažila šikovná recitátorka Gabriela Galgánková (4.A).

    V druhej kategórii poézie si skvelé 3. miesto vybojoval Milan Križan (5.A).

    Našim šikovným recitátorom srdečne blahoželáme a ďakujeme im za skvelú reprezentáciu našej školy.

    Úspechy v okresnom kole súťaže Šaliansky Maťko 2024

    Okresné kolo recitačnej súťaže Šaliansky Maťko sa uskutočnilo . februára 2024  v Čadci. Našu školu v prednese povestí reprezentovali Grétka Moresová (I. kategória) a Natália Hujová (IIL. kategória). Obe dievčatá predviedli fantastický výkon.
    Konkurencia bola veľká, avšak Grétka svojím prednesom odbornú porotu očarila natoľko, že jej udelila krásne 1. miesto s postupom do krajského kola v Žiline. Ani Natálka neobišla bez umiestnenia na najvyšších stupňoch a postup jej ušiel len o vlások. Obsadila skvelé 2. miesto.
    Našim recitátorkám srdečne gratulujeme a držíme palce v ďalších súťažiach. 🙂

  • Jarný tábor

    V dňoch od 19.2-23.2.2024 sa uskutočnil v našej obci pre deti prvého stupňa Jarný tábor. Deti sa zabavili počas nepriaznivého počasia pri športových hrách v telocvični, k dispozícii mali čitáreň, knižnicu aj počítatčovú miestnosť. V priestoroch ŠKD mali deti pripravené rôzne aktivity, súťaže a tvorivé dielničky. Deti sa zúčastnili aj dvoch výletov do Čadce vlastným autobusom , a to návštevy Kysuckého múzea v Čadci a návštevy Domu kultúry- premietanie kina . Týždeň ukončili tanečnou zábavou v maskách a edukatívnou prednáškou “Zdravé zúbky”.

  • Deň sv. Valentína

    Dňa 14.02.2024 sme oslávili Deň sv. Valentína, ktorý je celosvetovo známy ako deň priateľstva a lásky. Hlavne v týchto zložitých časoch je potrebné myslieť a nezabúdať na svojich milovaných, veď s láskou v srdci sa všetko zvláda oveľa ľahšie.

    Z dôvodu spomínaného sviatku, si žiaci 2. stupňa  vo vestibule školy pripravili valentínsku výzdobu. Pre žiakov boli pripravené aj nástenky na valentínske priania. Valentínok bolo naozaj veľa a vyčarovali úsmev na nejednej tvári. Je pekné, keď naši žiaci vedia prejaviť priateľstvo a lásku aj pomocou prianí.  

    P.u. Masariková, Sekáčová a žiaci 2. stupňa.

  • Návšteva Ľadového dómu

    18.2.2024 sa turistický oddiel Draci vybral na výlet do Tatier pozrieť si Ľadový dóm na Hrebienku. Tento rok interiér ľadového chrámu zdobila monumentálna stavba z Londýna – Westminsterské opátstvo, ako pocta k 15. výročiu návštevy Kráľovej Alžbety II. na Slovensku a vo Vysokých Tatrách. Počasie nám prialo. Pridali sa k nám aj rodičia. Deti boli šťastné a užili sme si i cestu vlakmi . Už teraz sa tešíme na ďalšie spoločné výlety a túry.Ďakujem rodičom za podporu pri preprave. Vedúce Drakov Janky.

  • Vyhodnotenie celoškolskej čitateľskej výzvy

    Výzva na posilnenie pozitívneho vzťahu ku knihám a čítaniu bola „otvorená“ v našej škole počas školského polroku 2023/2024. Žiaci mali splniť aspoň 4 podmienky z 11, aby postúpili do záverečného vyhodnocovacieho finále. Tak mohli získať žolíka s dvoma výhodami, ktoré sa týkajú vyučovania a známkovania. Špeciálnou odmenou bola 20 eurová poukážka pre dvoch žiakov na nákup knihy v jednom zo známych  kníhkupectiev. Žiaci boli rozdelení do dvoch skupín, teda 1. a 2. stupeň a na vyhodnocovacie stretnutie prišlo 8 žiakov. Z nich niektorí splnili aj viac ako 4 podmienky.

    Napokon všetci získali žolíka a poukážku si vybojovali tieto 2 žiačky:

    1. stupeň – Alexandra Skřivánková zo 4.A za 15 prečítaných kníh

    2. stupeň – Klaudia Hyneková zo 6.A za 12 prečítaných kníh

    Okrem hlavnej poukážkovej výhry dostali najlepšie čitateľky aj žolíka a diplom. Srdečne všetkým blahoželáme a prajeme veľa chuti do čítania. Tešíme sa na vyhlásenie a zapojenie sa do ďalšej nemenej zaujímavej výzvy.

    PaedDr. Emília Sekáčová

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola s materskou školou Zborov nad Bystricou
    č. 604, 023 03 Zborov nad Bystricou
  • +421 x 0414391390 (ZŠ)

Fotogaléria